Introducere

Aplicatia EMIM este o platforma electronica ce interconecteaza cei trei actori principali ai sistemului de sanatate: Medic, Farmacist, Pacient.

Toate datele medicale sunt stocate in cloud!

Orice informatie salvata in sistem de catre unul din cei trei actori este vizibila tuturor utilizatorilor care au primit acest drept de la proprietarul informatiilor stocate care este pacientul. Prin aceasta metoda flexibila, informatia circula rapid si eficient astfel incat, pacientul nu mai este nevoit sa-si stocheze intregul istoric medical pe diverse alte suporturi care se pot pierde foarte usor. Fiind o platforma online, datele pot fi accesate oricand, oriunde, cu un simplu click.

Nu mai stam la coada la usa cabinetului!

Aplicatia permite implementarea unui dialog direct medic-pacient si realizarea programarilor online. Programul fiecarui medic este vizibil pacientilor care pot cere programarea unei consultatii. Toate discutiile medic-pacient sunt private si accesabile doar proprietarilor de drept.

Cui se adreseaza aplicatia EMIM?

Aplicatia EMIM se adreseaza in egala masura tuturor actorilor din sistemul medical:
Medici ce furnizeaza servicii independente (stomato, analize, etc.): in aceasta platforma medicul care detine o astfel de clinica isi poate crea clinica proprie care va fi vizibila pe site-ul platformei EMIM.
Odata creata clinica, aplicatia permite gestionarea tuturor activitatilor aferente acelei clinici: definirea serviciilor oferite, definirea echipei de medici si asistenti, gestionarea programarilor, dialogul cu pacientii, situati platilor, achizitii, legatura cu laboratoarele ecxterne, etc.
Pacienti: orice persoana poate sa-si faca cont EMIM si sa aiba acces la baza de date. Vizualizeaza lista clinicilor si a serviciilor oferite, poate sa-si faca programari online, dialogheaza cu medicul curent.
Platforma permite de asemenea incarcarea de date medicale: analize, scrisori medicale, istoric medical, etc, astfel incat, cand se prezinta la doctor, pacientul da acces medicului asupra datelor sale si medicul poate dezvolta un diagnostic mult mai precis.
Pacientul este cel ce decide asupra accesului la datele sale. PAcientul afiseaza lista clinicilor care au acces la datele sale si sterge clinicile pentru care nu mai prezinta interes, sau adauga in lista noi clinici la care urmeaza sa faca tratamente.
Farmacisti: platforma EMIM include o aplicatie de farmacie on-line ce poate inlocui cu succes aplicatiile de farmacie de marime mica-medie. Avantajul aplicatiei EMIM este dat de faptul ca este on-line, deci vizibila publicului larg, conectata la marile depozite de medicamente, nu necesita instalari de software sau alte servicii de mentenanta.
Cel mai ieftin medicament: platforma EMIM afiseaza ofertele tuturor farmaciilor gasite in mediul on-line si permite cautarea unui medicament rapid si eficient.

Confidentialitate

Datele personale furnizate de utilizatori sunt confidentiale si sunt folosite exclusiv in scopul indeplinirii functionalitatilor aplicatiei EMIM, conform documentului de Termeni si Conditii agreat si Politicii GDPR in vigoare.

Contacteaza echipa EMIM

E-mail: contact@emim.ro
Adresa: Bulevardul Chimiei 2 bis Iasi, Judetul Iasi
Facebook: https://www.facebook.com/emimmedical/